Home » Træningsmuligheder

Træningsmuligheder

Med Oplevelsesmotion har du mulighed for at tilrettelægge din træning
således at den passer ind i din hverdag. Tilbudet består i al sin enkelthed i af 4 dele:
Havkajak, Mountainbike, Løbehold og månedlige Oplevelsesaktiviteter.

Der er fri adgang til vores mountainbikes fra 15. maj til 15. oktober,  og adgang til vores havkajakker så længe vandet er minimum 10 grader. Mountainbikes og havkajakker bookes on-line. Det praktiske samarbejde omkring udlevering af udstyr sker i samarbejde med Blommehaven Camping hvor udstyret har til huse og kan frit benyttes alle hverdage fra klokken 08.00 – 18.00 og i weekenden frem til 19.00. Bemærk at pladsen i perioder har middagslukket, og udstyr i denne periode ikke kan hentes eller afleveres (men naturligvis benyttes!).

Hver onsdag tilbydes løbetræning eller Outdoor Kettlebell træning på forskellige niveauer, og du skal blot melde dig til på nettet og så møde op for at deltage. Dag og tidspunkt fremgår af kalenderen på hjemmesiden for de forskellige hold.

Oplevelsesmotion er et tilbud til dig der gerne vil dyrke motion med masser af frisk luft. Skip det gamle svedige og indelukkede træningslokale, med de samme mekaniske bevægelser, de samme vægge eller spejle… Kom og oplev hvor berigende det er at komme i form med naturen som ramme – vi garanterer at der aldrig vil være 2 ens træningsforløb.

Oplevelsesmotion er en ny motionsplatform i det fri! Bliv medlem – klik her!

sidebanner_01