Home » F.A.Q.

F.A.Q.

Ofte stillede spørgsmål – og svar.

Hvem kan blive medlem…?

Alle der er fyldt 18 år og som har lyst til at dyrke udendørs motion kan blive medlemmer.
Der kan i særlige tilfælde gives dispensation for aldersgrænsen – kontakt os herom.

Hvad indeholder prisen…?

Fri brug af vores mountainbikes, havkajakker og samt mulighed for, at deltage i løbetræning samt vores oplevelsesaktiviteter der afholdes hver måned. Havkajakkerne kan benyttes så længe vandet er over 10 grader- Safty first!

Hvad sker der på Oplevelsesaktiviteterne…?

Hver måned tilbyder vi en ny oplevelsesaktivitet – se de kommende i kalenderen – gennem hele sæsonen. Aktiviteten er selvfølgelig tilpasset årstiden. Du kan altid følge med på hjemmesiden og se hvad der sker. Mange af aktiviteterne vil blive tilbudt flere gange i løbet at året, andre vil være helt unikke og bestemt af årstiden. Aktiviteterne ledes af instruktører, og du skal blot møde op så sørger vi for udstyr og igangsættelse.

Hvad får jeg ud af det…?

Med et medlemsskab hos Oplevelsesmotion har du mulighed for at sejle havkajak,  køre mountainbike, løbe med en løbetræner eller deltage i de månedlige aktiviteter. Du slipper for den besværlige transport og opbevaring – havkajakkerne ligger allerede tæt på vandet og vores mountainbikes er parkeret tæt på skovene… Du kan booke en tid alene for at nyde stilheden mens du motionerer, eller sammen med venner, kollegaer eller andre medlemmer for at gøre træningen mere social.

Mountainbike: Du booker en tid til at cykle online, via hjemmesiden. Med en bookingudskrift og dit medlemskort i hånden får du en nøgle i receptionen på hotellet. Nøglen giver adgang til en mountainbike samt hjelm. Efter brug rengør du udstyret og stiller det på plads så andre kan benytte det efterfølgende.

Havkajak: Du booker en tid til at ro kajak online, via hjemmesiden. Med en bookingudskrift og dit medlemskort i hånden får du en nøgle i receptionen på hotellet. Nøglen giver adgang til en havkajak og pagaj samt sikkerhedsgodkendt redningsvest, paddlefload og pumpe samt en vogn til at køre kajakken på.  Efter brug rengør du udstyret og stiller det på plads så andre kan benytte det efterfølgende.

Har du aldrig sejlet kajak før, vil vi anbefale du deltager i vores gratis sikkerhedskursus.
NB: Der kan sejles kajak så længe vandet er over 10 grader.

Løbetræning: Ud over mountainbikes og havkajakker har du mulighed for at deltage i den ugentlige løbetræning eller outdoor Kettlebell træning. Her er der hold tilpasset forskellige niveauer, der variere fra uge til uge.

Oplevelsesaktivitet: Du kan på hjemmesidens kalender hele tiden følge med i de udbudte aktiviteter. Det kan være  et GPS-løb, Yoga på stranden, Live Stratego, Aquagym, kajakpolo eller noget helt andet. Alt sammen noget der kan få pulsen op på en sjov måde og samtidigt være en god oplevelse… Tilmeld dig på nettet senest dagen før, så sørger vi for udstyr og oplevelser.

Hvornår kan jeg dyrke min motion…?

Alt udstyr kan bookes til afbenyttelse alle ugens 7 dage, fra kl. 08.00 til 18.00. i hverdagene og frem til kl. 19.00 i weekenden.  Det er muligt at booke tre uger frem i tiden. Kajakker og mountainbikes kan bookes  op til 3 timer af gangen.

Hvor ligger det…?

Oplevelsesmotion har udstyret placeret på Blommehaven Camping, Ørneredevej 35, 8270 Højbjerg. Pladsen ligger kun 10 minutter fra centrum af Århus og det er muligt at komme med Bus Linie 18 (og i visseperioder også Linie 35) direkte fra busterminalen.

Hvor er træneren…?

I princippet er du din egen træner. Der vil f.eks ikke være en havkajakinstruktør til stede når du ror kajak, men har du aldrig prøvet at sejle før, kan du gratis deltage i et af vore sikkerhedskurser der afholdes med jævne mellemrum. Der vil være en instruktør til stede i forbindelse med afholdelsen af oplevelsesaktiviteterne. Her kan du også få råd og vejledning om hvordan du benytter udstyret hvis du har spørgsmål.

Ansvar

Al træning og brug af udstyret sker på eget ansvar, ligesom du selv har ansvar for at udstyret bliver tilbageleveret i samme stand som da du startede på aktiviteten. Hvis udstyret beskadiges under brug skal du straks underrette os, så vi kan bringe det i orden igen. Ved misbrug af udstyret kan brugeren stilles til ansvar for dækning af denne skade.

sidebanner_05